Какво е Бъдители?

logo

Инициатива Бъдители обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Бъдители имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдител.

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!

В забързаното ежедневие и количеството материал за преподаване не остава време и енергия за мотивиране – вдъхновяване. Всеки един студент, ученик, всяка личност има възможността да стане това, което иска и да учи, стига да има някой, който да запали искрата в него. В това време бизнесът страда от липсата на висококвалифицирани и мотивирани личности. Хора, които искат да развиват, да променят, да творят, да се трудят. Затова Бъдителите имат за цел да докажат реално, че да работиш е удоволствие, израстване, желание и жар в очите им.

Основното, с което Бъдителите впечатляват и са уникални е екипът от лектори, които са доказани в своите области, силни мотиватори и хора с големи сърца. След техни участия студенти, ученици и личности от всякаква възраст са вдъхновени, имат реални български примери, които цитират и дълго говорят за лекциите им.

Инициативата Бъдители е без такса за участие, необходимо е само да ни поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

За контакт: Биляна Панталеева
Председател на УС на Фондация Бъдители
и основател на Инициатива Бъдители
e-mail: info@buditeli.bg
тел. 02 443 1991