„Бъдители“ вдъхновиха ученици от Перник да открият своето призвание

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха в Перник по покана на Павел Денков – представител на Общински младежки съвет в града. Събитието се проведе на 6-ти юни (сряда) в сградата на ГПЧЕ “Симеон Радев”.

Лекторите, които говориха пред младите хора в Перник бяха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на благотворителна инициатива „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач. Те говориха на тема „Предприемачество“, а за заснемането на всички емоции по време на събитието се погрижи фотографът Виктория Сиракова.

Първа своята лекция започна Биляна Панталеева, която разказа на учениците за мисията на благотворителна инициатива „Бъдители“. Тя говори за предприемачетво, лидерство, как да открият тези способности и да ги развият. Даде много примери от своя професионален и личен живот. След нея своята лекция представи предприемачът Емил Лесов, който разказа за своя успешен път и защо е избрал да се развива в тази насока. Той сподели с учениците как да правят избори, какъв е истинския и успешен преприемач и как да следват целите си. Завърши с посланието към младите личности да успеят да направят България по-доброто и сигурно място за живеене.

Благодарствената титла „Посланик на Бъдители“ получи Павел Денков – представител на Общински младежки съвет в град Перник за инициативата си да даде допълнителна добавена стойност на учениците в ГПЧЕ “Симеон Радев”, канейки лектори от благотворителната инициатива, които да споделят своят опит за успешен и щастлив професионален път.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg