Гена Събева

Гена Събева – гост-лектор на „Бъдители“

Гена Събева е предприемач с над 25 години опит в сферата на търговията с мебели и обзавеждане. Към момента налага на пазара собствена търговска марка „ВИТ. Борсата за матраци”, която дава възможност  на тези, които търсят да стартират собствен бизнес, да го направят с франчайз модела на „ВИТ“. Гена Събева успешно обучава хора, търсещи начин да стартират собствен бизнес. С тази цел е и програмата „Прави пари и на сън”, където в сряда, но не всяка сряда, по пътя към Боянски водопад всеки може да зададе въпросите си и да получи обратна връзка от групата.

От 2010 година Гена Събева е председател на Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и има огромен принос в популяризирането на професията на интериорния дизайнер.

През последните три години активно подкрепя бизнеса на съпруга си ”Управление на проекти в строителството”. Илия Събев е строителен инженер и двамата заедно дават една цялостна завършена услуга за инвеститора в строителство.

Гена Събева е майка на три деца  и активен участник в социалния живот. Движението й е хоби, обича да пътува в страната и чужбина. Търси нови предизвикателства, учи, усъвършенства себе си и обича да се среща с нови хора.

За повече информация посетете http://sabevi.biz/http://matraci.info/, http://vit.bg/