Емил Лесов

Емил Лесов

Емил Лесов от 6 години си партнира с LR Health & Beauty – немска компания, създадена през 1985 г. с пазар в 26 държави. В компанията, която е с грижа към клиента, Лесов изгражда потребителски мрежи от 1000 лоялни клиенти за здраве и красота. Важен приоритет му е развитието на всеки човек в темите за бизнес развитие – финансова кариера и развитие на личността.

Емил Лесов е Лидер на организация в LR и с радост подкрепя развитието на здравословен и свободен живот на много хора, семейства в и извън България. Споделя успехите на екипа си за наградите им, постоянството и сбъдването на мечтите им с крепко здраве и красота, близки до природата.

Емил прие поканата за участие в инициативата „Бъдители“, защото има доверие в идеята за едно ново и оставящо в съзнанието на ученици и студенти знание, което ще им върши работа в живота практически.

Спомня си как се е усещал преди повече от 15 години, когато за първи път е слушал принципи и знания за ценностната система извън символите (марки, дипломи, власт) и как са му повлияли за бъде мотивиран, изпълнен с увереност и желания да случва добри неща за него и околните. Всичко това го е направило по-морален и преуспяващ човек.

Лесов се чувства пълноценен да сподели знания, опит, успехи и вярва, че теорията, метода и практиката вървят ръка за ръка в реалния живот. Обича България и приятелите си, като знае че имаме нужда от много, много млади хора с вяра и ясна визия, които имат висока езикова култура, не се управляват лесно и са готови да управляват себе си с отговорност за днес и утре.

“С уважение и респект към всеки един, който е избрал да БЪДЕ!” – Емил Лесов

www.togethering21.com