Минко Лазаров

Минко Лазаров

Минко Лазаров е съсобственик на “Техникъл Сълюшън” ООД. Фирмата е създадена през 2008 г., като основната й дейност е изграждането и поддържането на иновативни IT решения в областта на частния бизнес в България. Минко е абсолютен професионалист в управление, анализ и оптимизация на процеси в логистиката и не само, като има дългогодишен опит в управлението на големи мрежи. Той е работил за едни от най-мащабните телекоми в страната – Евроком, Neterra, Mobiltel.

Поредният иновативен проект на Лазаров, достоен за аплодисменти е изграждането на ERP решение изцяло и само, според неоходимостите и спецификациите на първото частно дружество в България за спедиция, транспорт и логистика – Ойрошпед АД (с 10 дъщерни компании, с над 7 скалови бази в страната и над 200 човека).

Минко е участвал като Бъдител и вдъхновител на ученици и студенти, разказвайки силната си житейска история. Като дете на учители с огромно сърце подкрепя днешните младежи да открият пътя в живота си – такъв какъвто го искат и го направят.

Минко се зарежда, като спортува колоездене и изкачване на планини в България. Най-новото вдъхновение, което ще остави стойностна следа в живота му е семейството и дъщеричката му Дария.