„Бъдители“ с първо събитие за новата учебна година

9-copy

Благотворителна инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира ученици и студенти чрез личен пример, откри новата учебна година с гостуване във Висше транспортно училище “Тодор Каблешков” в София.

На 03.10.2016 г. (понеделник) от 10:30 ч. по покана на Нина Димитрова, мениджър на кариерния център на висшето транспортно училище, гостува Явор Панталеев, един от постоянните лектори на „Бъдители“ и търговски директор на ОЙРОШПЕД.

Явор Панталеев стартира лекцията си с представяне на идеите на благотворителната инициатива и продължи с историята за това как е открил своето призвание в спедицията и логистиката с ОЙРОШПЕД. Пред студентите той разказа колко е важно да открият професията, която харесват, как да бъдат високоефективни и създаващи добавена стойност, как да разпознават и избират най-удовлетворяващия работодател в областта на транспорта и логистиката.

Присъстващите в аулата на ВТУ „Тодор Каблешков“ научиха още колко са важни международните стандарти на ISO, как да управляват риска, за непрестанния обмен между успешна кариера и личностно развитие.