Благотворителна инициатива „Бъдители“ гостува на 145 ОУ „Симеон Радев“ в София

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на 145 ОУ „Симеон Радев“ в София по покана на директора на училището г-жа Антоанета Михайлова и зам.-директора г-жа Силвия Лазарова. На тема „Пътят към успеха“ пред учениците говориха  Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика.

Събитието откри Биляна Панталеева, която разказа повече за идеята на благотворителна инициатива „Бъдители“. Тя дискутира с учениците темите за успеха, за желаната професия, щастието и личностното развитие. След нея пред децата от 145 ОУ „Симеон Радев“ говори Явор Панталеев, който проведе част от лекцията си на немски език, като подчерта важността на това в днешно време да се говорят свободно чужди езици. Той призова учениците да бъдат в хармония и да следват себе си, защото само тогава нещата се случват по-леко.

Екипът на 145 ОУ „Симеон Радев“ покани благотворителна иницатива „Бъдители“ като част от постоянния си стремеж да даде допълнителна добавена стойност на учебния процес. Училището е с 27 годишна традиция в образованието, с авторитет, с желание за новаторство и с нагласи за съчетание на традиции и нови образователни приоритети в отговор на потребностите на сложната и динамична съвременност на България, Европа и света. 145 ОУ „Симеон Радев“ е едно от малкото училища, които предоставят възможност на родителите да участват в избора на правилно обучение за децата си.

За първи път родител е „Посланик на Бъдители“. Грамотата получи Гергана Златинова – родител на дете от 145 ОУ „Симеон Радев“, която се свърза с благотворителна инициатива „Бъдители“ и пожела лекторите да гостуват в училището, за да дадат добавена стойност на учебния процес.

Фотограф: Теди Грозданов