„Бъдители“ пред ученици от Златоград: Важно е да се развиваме и да разширяваме своите познания

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на СУ „Антим І” в Златоград по покана на директора на училището г-жа Жечка Хаджийска и г-жа Ирина Бодурова – учител по икономика. На тема „Предприемачество“ пред учениците говориха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика.

Традиция за училището са успешните участия на ученици в извънкласни форми, групи и отбори. Екипът на СУ „Антим І” се стреми да дава допълнителна добавена стойност на учебния процес и именно затова покани лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“, която обединява личности с различни професии, които желаят да мотивират и вдъхновят ученици и студенти да развиват своя професионален и личностен път.

Биляна Панталеева откри събитието и представи идеята на благотворителна инициатива „Бъдители“. Тя говори за предприемачеството, как учениците могат да се отличат и как да открият какви качества притежават, давайки примери от своя живот и преминавайки през четирите финансови потока на Робърт Кийосаки. Явор Панталеев разказа в своята лекция колко са важни социалните контакти в предприемачеството и как се създават. Той говори на учениците за това как и защо е нужно да си разширяваме праговете, обогатявайки общата си култура и да се развиваме. По време на събитието бяха разказани много интересни случки и техники. Учениците проявиха силен интерес и задаваха много въпроси, свързани с мотивацията и висшето образование.

Благодарствената титла „Посланик на Бъдители“ получи г-жа Ирина Бодурова – учител по икономика, която покани „Бъдители“ в СУ „Антим І” като част от мисията си да даде допълнителна добавена стойност на учебния процес.

Фотограф: Любов Панталеева – ученик  в 3-ти клас и част от инициатива „Бъдители“