Беатрис Върбанова – ученик: Много искам да дойдете отново, защото смятам, че бихте насърчили много хора по пътя на успеха

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Проф. арх. Стефан Стефанов“ в град Монтана по покана на директора на училището инж. Красимира Каменова и Илиана Иванова – старши учител. На тема „Предприемачество“ пред учениците говориха Валентин Кръстев – маркетинг директор на българската франчайзингова асоциация, Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Георги Алексиев – основател на компания за криейтив и връзки с обществеността.

Беатрис Върбанова – ученик от 11 клас сподели своя отзив за инициативата и лекторите.

“Всичко, което споделихте с нас наистина ми беше много интересно! Получих куража да следвам  целите си, въпреки коментарите на хората около мен. Аз искам да се занимавам с предприемачество или мениджмънт, още от малка съм привлечена от  икономическите специалности и винаги съм искала това. Вие много ми помогнахте още повече да повярвам в себе си, за това че мога да успея. Няма да забравя думите, които казахте – само за 20-те процента от хората, които имат смелостта, въпреки всички трудности и негативизъм в хората на днешно време да следват целите си, също така и да създаваме много нови приятелства, защото според мен това е от голямо значение. Посъветвахте ни също общата култура да ни бъде на ниво и да знаем как да общуваме с хората. Много искам да дойдете отново, защото смятам, че бихте насърчили много хора по пътя на успеха.”

Беатрис Върбанова – ученик от 11 клас

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Проф. арх. Стефан Стефанов“ в град Монтана