Благотворителна инициатива „Бъдители“ с представяне в „Добрият пример на запад от София“

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел. EspressoNews е медиен партньор на изданието “Бъдители” през учебната 2017/2018 г. и ще отразява събитията от инициативата, като ще съдейства на организаторите, Бъдителите да се срещнат с ученици от училищата в региона на запад от София.

На второто издание на „Добрият пример на запад от София“ пред всички гости бе представена благотворителна инициатива от Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и Десислава Василева – организатор на „Добрият пример на запад от София“.

„Тъй като събитието е за добрият пример, искам да обявим едно добро начало на един добър пример, който правим с Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“. Ролята на Espressonews.bg ще бъде ние да станем техни посланици на запад от София, за да могат учениците там да се докоснат до вдъхновяващи примери от практиката“, каза пред гостите Десислава Василева.

„Бъдителите с хора, които работят професията си с огромно желание. Ние влизаме в училищата и разказваме за професията си, защото добрият пример е личния пример – да правиш това, което искаш, а не това, което трябва да правиш“, сподели пред аудиторията Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“.

Очаквайте лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“ в градовете на запад от София с подкрепата на Espressonews.bg!