Лекторите на „Бъдители“ вдъхновиха ученици от Велико Търново

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на Градски ученически парламент във Велико Търново по покана на Савина Иванова – председател. Събитието се проведе в художествена галерия ,,Борис Денев” на 13-ти януари от 13:00 часа.

Лекторите Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика говориха по тема, която бе избрана от учениците – “CV и работа в екип”, като дадоха ценни съвети от практиката си.

Събитието откри Биляна Панталеева, която разказа за мисията на „Бъдители“ и говори по-подробно за това, как да напишем CV и мотивационно писмо, като дискутира различни въпроси и казуси с учениците. След нея Явор Панталеев – търговски директор на компания с над 200 души също даде допълнителни съвети за писането на добро CV, като след това сподели опита си за работа в екип и коментира заедно с учениците техния опит от работа по различни проекти с връстници.

Събитието продължи повече от два часа и предизвика силен интерес от страна на учениците. Най-активните от тях получиха и специални подаръци от Бъдителите – книги за професионално и личностно развитие. Благодарствената титла „Посланик на Бъдители“ получи Савина Иванова – председател на Градски ученически парламент във Велико Търново, за идеята й да покани лекторите от инициативата с цел да даде допълнителна добавена стойност в тяхното ежедневие и обучение.

снимки: Виктория Сиракова