„Бъдители“ вдъхновиха ученици от Бяла

Лектори от „Бъдители“ гостуваха на СУ „Панайот Волов“ в гр. Бяла по покана на г-жа Албена Кирова – директор и Марияна Джикова – председател на училищното настоятелство. Представителите на благотворителната инициатива бяха посрещнати с традиционна питка и получиха специална картина като подарък в знак на благодарност.

Лектори на събитието бяха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика. Те дадоха за пример на учениците методи, с които да откриват своите таланти за желаната професия и за взаимоотношенията като ценен ресурс и се впуснаха в дискусия с тях на тема “Професията като призвание”, като дадоха ценни съвети от личния си опит и път на развитие.

Събитието продължи няколко часа и предизвика силен интерес от страна на учениците. Благодарствената титла „Посланик на Бъдители“ получи Марияна Джикова – председател на училищното настоятелство за идеята й да покани лекторите от инициативата с цел да даде допълнителна добавена стойност в тяхното ежедневие и обучение.

Фотограф: Виктория Сиракова