„Бъдители“ вдъхновиха ученици от Самоков

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ гостуваха на ПТГ „Никола Вапцаров“ в град Самоков по покана на Ротари клуб Самоков, ERP Academy, инж. Георги Велев – директор и  Цветелина Николова – учител.

Лектори на събитието бяха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на благотворителна инициатива „Бъдители“, Еленко Ангелов – популярен психолог и автор на книги и доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник в софтуерна компания и основател на образователната организация ERP Academy. Вдъхновяващите лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ говориха на тема „Рецепти за професионално и лично щастие“, а за да предаде емоцията по време на събитието се погрижи фотографа Виктория Сиракова.

Събитието откри Биляна Панталеева, която разказа повече за мисията на благотворителна инициатива „Бъдители“. Тя даде примери от своя личен и професионален път, свързани с това как да открием своето лично щастие и призванието си. Доц. д-р Наталия Футекова разказа това как е открила мечтаната професия, първоначално минавайки през работа в най-различни други сфери. Събитието закри Еленко Ангелов, който дискутира с учениците теми, които вълнуват самите тях в този момент.

Благодарствената титла „Посланик на Бъдители“ получиха Ротари клуб Самоков и Цветелина Николова – учител, за инициативата им да поканят вдъхновяващите лектори като част от мисията си да дадат допълнителна добавена стойност в процеса на обучение на учениците от ПТГ „Никола Вапцаров“.

 Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg