„Бъдители“ вдъхновяват младежи в Перник

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват в Перник по покана на Павел Денков – представител на Общински младежки съвет в града. Събитието ще се проведе на 6-ти юни (сряда) от 13:30 часа в сградата на ГПЧЕ “Симеон Радев”.

Лекторите, които ще вдъхновяват младите хора в Перник са Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на благотворителна инициатива „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач. Те ще представят пред всички гости темата „Предприемачество“, а за заснемането на всички емоции по време на събитието ще се погрижи фотографът Виктория Сиракова.

Общинският младежки съвет в град Перник е създаден преди повече от 10 години със съдействието на Община Перник и Общински младежки дом. Те организират, провеждат и вземат участие в инициативи, кампании и проекти от всички сфери на обществото – образование, култура, спорт, социална дейност и превенция, екология, здравеопазване и прекарване на свободното време. Поредното стойностно събитие, което Общински младежки съвет организира, е с участието на лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“, които вдъхновяват младите хора чрез личен пример за по-добро кариерно и личностно развитие.