„Бъдители“ гостуваха на ERP Academy във Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

Благотворителната инициатива „Бъдители“ със силен дебют в София

Бъдителите стартират серия от вдъхновяващи събития в страната

Бъдители

Първата по рода си благотворителна инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява ученици и студенти чрез личен пример, стартира успешно през миналия уикенд в София.

По покана на д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy във Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Бъдителите Биляна Панталеева, Емил Лесов, Явор Панталеев и Минко Лазаров представиха утвърдени техники за професионално ориентиране и развитие.

За да поздрави лекторите и всички гости дойде и доц. д-р Григорий Вазов, който не пропусна да изрази възхищението и радостта си, че успешни представители от бизнеса са готови да подкрепят младите хора като разкажат за своя ценен личен опит.

Лекторите разказаха на всички гости за пътя, изминат от училище до това, което са сега – Бъдител. В рамките на няколко часа успешните представители от бизнес средите споделяха лични истории, падения, успехи и решения, които са ги довели до желаната професия и живот.

Инициатива „Бъдители“ стартира поредица от вдъхновяващи събития в университетите и училищата в цялата страна. Очаква се в някои от тях да се включат гост-лектори, сред които не само утвърдени представители от бизнес средите, а и известни личности, които докосват сърцата на всички чрез творчеството си.