Теди Грозданов: Децата имат нужда от мотивация и реални примери

TeddyGrozdanov

Специален гост-лектор на инициатива “Бъдители”, която беше представена пред децата от 171 ОУ „Стоил Попов“ в София бе фотографът Теди Грозданов.

Той разказа на децата как е превърнал любимото хоби в своя професия и уроците, които е научил по пътя си до момента. Теди Грозданов е известен като „фотографът на звездите“, а пред обектива му са заставали едни от най-популярните лица от България и чужбина, сред които Миро, Преслава, Илиана Лазарова, Алисия, Ивелин Попов, Наталия Кобилкина, Орлин Павлов, Анелия, Йоргос Ясемис, Кириакос Георгиу, звездите от Dancing Stars Атанас Месечков и Нели Атанасова, Мис България 2011 Ваня Пенева, Мисис България Марияна Маринова и още куп модели от водещи модни агенции в България, които красят кориците на най-лъскавите списания.

Ето и какво сподели Теди Грозданов пред “Бъдители” след събитието:

“Останах истински впечатлен от обстановката в “171 ОУ „Стоил Попов“. На първо място искам да поздравя директорът на училището и цялото ръководство, за това, че са се погрижили учениците да се обучават в толкова приятна среда, много рядко съм виждал толкова уютно училище. Като гост-лектор на инициатива “Бъдители” аз представих своето творчество и разказах за пътя, който изминах до момента. Направи ми впечатление, че децата са много интелигентни, но все още нямат мечти или може би се притесняват да ги изрекат на глас. За това трябва всички заедно да помогнем в това младите хора да не се притесняват да изразяват себе си, да се откриват и преоткриват всеки ден. Аз съм готов да работя в тази посока и да дам каквото мога от себе си. Щастлив съм, че отново ще имам възможността да се срещна с децата, за да направим открит урок по фотография!”