Атанас Месечков подкрепи инициатива „Бъдители“

1

Биляна Панталеева, Детелина Смилкова, Атанас Месечков и Дони Василева

Благотворителната инициатива „Бъдители“ бе подкрепена от Атанас Месечков – един от най-добрите танцьори и хореографи в България. Идеята за мотивация и вдъхновяване на младежи и хора от всякаква възраст чрез личен пример бе представена на грандиозното събитие „Galleria Dance Cup 2016“ пред журналисти, лица от бизнеса и шоубизнеса, гостите и участниците в надпреварата. Самият Атанас Месечков се изявява и като гост-лектор на „Бъдители“.

За поредна година Атанас Месечков събра над 200 танцьори от цялата страна в различни възрастови групи, които показаха своите умения в стиловете „Класически и характерни танци“, „Съвременни танци“, „Улични и хип хоп“, „Латино и стандартни танци“. Състезанието започна с най-малката възрастова група от 5 до 13 години и продължи със следващите категории „Юноши“, „Ветерани над 18 години“.

Галавечерта на Galleria Dance Cup започна в 19.30 часа с откриване на състезателната част за “Сеньори Pro Latin над 40 години“ и връчване на статуетките на всички наградени за принос в танцовото изкуство.

Жури на галавечерта бяха Биляна Панталеева – основател на инициатива “Бъдители”, бизнес обучител и управител на “Ойро Ивент”, София Борисова, Кремена Тодорова, Яна Димитрова, Галина Сребрева, първата българска Мисис Баба Капка Амазина и Дони Василева.

Генерални спонсори на „Galleria Dance Cup 2016“ са „Ойро Ивент“ – популярна компания за разработване и провеждане на обучения по Soft Skills (личностни умения), търговски умения, успешни взаимоотношения с клиенти, провеждане на преговори и договаряне, които са изцяло съобразени с потребностите на фирмите и  ERP.BG – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер.