„Бъдители“ ще вдъхновяват ученици от ЧПГТП „Райко Цончев“ в Добрич

image1

Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример, ще гостува на гимназия „Райко Цончев“, Добрич в петък, 15 април, 2016 г.

Пред учениците своите лични истории ще разкажат Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и управител на „Ойро Ивент“, и Явор Панталеев – прокурист на ОЙРОШПЕД, първото частно дружество в България за спедиция и логистика, създадено през 1990 г..

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Бъдители е екип от силни мотиватори и хора с големи сърца. След техни участия, ученици и студенти са вдъхновени и имат реални български примери, които цитират и дълго говорят за лекциите им.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес, мотивирайки и ориентирайки младите хора за професионалния живот.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.