„Бъдители“ и Атанас Месечков разказват истории за успех

Buditeli_poster

Благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на 22 СОУ „Георги С. Раковски“ в София на 22-ри април (петък) от 12:30 часа по покана на Галя Димитрова от Център за кариерно консултиране и развитие.

В училищната библиотека за бизнес, предприемачество и успех ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД, а специален гост-лектор ще бъде Атанас Месечков – един от най-добрите танцьори и хореографи в България.

Благотворителната инициатива „Бъдители“ насърчава бъдителството, лидерството и инициативността, за това и на събитието в 22 СОУ „Георги С. Раковски“ ще бъде обявен първият ученик – „Посланик на Бъдители“.

В забързаното ежедневие и количеството материал за преподаване не остава време и енергия за мотивиране – вдъхновяване. Всеки един студент, ученик, всяка личност има възможността да стане това, което иска и да учи, стига да има някой, който да запали искрата в него. В това време бизнесът страда от липсата на висококвалифицирани и мотивирани личности. Хора, които искат да развиват, да променят, да творят, да се трудят. Затова Бъдителите имат за цел да докажат реално, че да работиш е удоволствие, израстване, желание и жар в очите им.