„Бъдители“ гостуват на Професионална гимназия по транспорт “Н.Й. Вапцаров”

Buditeli_poster - site

Благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на Професионална гимназия по транспорт “Н.Й. Вапцаров” в град Сливница на 27-ми април (сряда) от 11:00 часа по покана на директора на училището г-жа Лидия Франк.

За „Мечтите, професията и успеха“ ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Явор Панталеев и Емил Лесов, а специален гост-лектор ще бъде Калин Кокошаров – собственик на “Yellow Taxi 91119”.

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдител.