Ученичка от 22 СОУ “Георги С. Раковски” стана посланик на „Бъдители“

IMG_7491 copy

Благотворителната инициатива „Бъдители“ гостува на 22 СОУ „Георги С. Раковски“ в София по покана на Галя Димитрова от Център за кариерно консултиране и развитие.

В училищната библиотека за бизнес, предприемачество и успех говориха Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД, а специален гост-лектор беше Атанас Месечков – един от най-добрите танцьори и хореографи в България.

Благотворителната инициатива „Бъдители“ насърчава бъдителството, лидерството и инициативността, за това и на събитието в 22 СОУ „Георги С. Раковски“ беше обявен първият ученик, който е посланик на „Бъдители“София Вълчева.

На събитието учениците бяха изненадани от още трима специални гости – доц. д-р Наталия Футекова, която разказа накратко за перспективния софтуерен бранш, Ива Колева – биолог и за кратко преподавател в гимназията, и Росица Сандулова – управляващ съдружник на Мастърс’ Бизнес клуб.

След лекциите учениците дълго задаваха своите въпроси и поговориха лично с Бъдителите. Вдъхновени и мотивирани, всички си обещаха да се видят отново, за да дават и получават най-ценното – формулата за успешен и щастлив живот, предадена с личен пример.

Като фотограф на събитието благотворително се включи Илиан Методиев от ХАЙЛАЙФ.